Even if I fall, I will rise again, grow stronger and fly higher than before.

De reis waarop ik mijzelf ontpopte tot vlinder

Er is een tijd geweest dat ik minder plezier uit het leven haalde dan zou kunnen en dan dat ik wilde. Ik werkte veels te hard, nam allerlei taken op mijn schouders en zorgde voor iedereen. Ik dacht dat ik ook wel voor mijzelf zorgde, want zo slecht was het leven niet. Samen met mijn partner, en later onze twee kinderen, ondernamen we leuke en avontuurlijke dingen.

En toch… Ik wist en voelde al een tijdje dat het zo niet echt meer ging. Er was een verlangen in mij naar innerlijke rust en een betere verbinding met mijn lichaam. Ik wist al lang dat het snelle denken dat ik kon een manier was om te overleven, niet om te leven. Ik heb er lang omheen gedraaid, steeds een stapje gezet en een mijzelf op een laagje dieper onderzocht. Ondertussen bleef ik doen wat ik altijd al deed. Met als gevolg dat mijn lichaam begin 2021 middels een hernia aangaf dat het nu echt tijd was het roer om te gooien.

Ik ben gaan vertragen. Heb veel tijd genomen om de natuur in te gaan en in stilte te zijn met mijzelf. Weet je wat ik vond? Dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Dat alles al in mij aanwezig is. Dat ik het niet buiten mij hoef te zoeken door nog een opleiding te gaan doen of zo graag te willen dat anderen mij aardig vinden. Als ik tijd neem voor mijzelf, mijn grenzen bewaak en de dingen doe waar ik blij van wordt dan bruist het van binnen. Dan fonkel en straal ik en is alles mogelijk.

Is het dan nu elke dag één groot feest en ervaar ik altijd innerlijke rust? Nee hoor, dat zeker niet. Er komen nu eenmaal dingen op ons pad die ons een beetje of een boel doen wankelen en ons van onszelf wegleiden. Wat ik wel weet, is dat ik iedere keer weer sneller bij mezelf terug kom om vanuit mijn unieke kern te stralen.

Volg mij op Social Media:

Verbondenheid

Ik leef en werk vanuit een holistische mensvisie. De naam holisme staat voor ‘geheel’ en komt van het Griekse woord holos. Binnen het holisme wordt er vanuit gegaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Alles om je heen en alles in jezelf is energie en energie verbindt. Ik heb dan ook de overtuiging dat we allemaal op een diep niveau met elkaar verbonden zijn. En in ieder mens schuilt een diep verlangen naar verbinding, liefde en eenheid. Alles wat gebeurt hangt met elkaar samen. Door wat we doen, zeggen, denken en door onze gevoelens en intenties oefenen we invloed uit op onszelf en op de mensen om ons heen.

In onze sessies zal ik jou ondersteunen in de bewustwording van hoe dit binnenin jezelf en binnen je relatie of gezin werkt. Hierbij werk ik op verschillende niveaus, namelijk die van het lichaam (fysieke), geest (gedachten en overtuigingen), hart (emoties) en ziel (energetisch en spiritueel). Bewustwording en transformatie van blokkades binnen één van deze niveaus zie ik als de basis om weer in verbinding te komen met jezelf en de mensen om je heen.

;

Familieopstellingen

In deze opleiding vond ik de diepgang waar ik naar op zoek was. Dat ontdekken wat we niet met ons hoofd kunnen bedenken.

;

Systeemspecialist

Wat een fantastische opleiding was dit. Mijn liefde voor systemisch werk is hier nog goter geworden.

;

Orthopedagogiek

Hier leerde ik het belang van kijken naar ieder lid van het gezin en heb ik veel mogen toepassen in mijn werk in de jeugdzorg.

Hoe klanten mij ervaren

Toen ik Ariana voor het eerst hoorde praten in een video, was ik onmiddellijk getroffen door haar aangename stem en zachte, pure, authentieke uitstraling.
Ze boezemde zoveel vertrouwen in dat ik zin kreeg een familieopstelling met haar te doen. De warmte, liefde, rust en sereniteit van deze ervaring werkten enorm helend en werden in mij verankerd. Ik voelde gewoon de hogere energie.

Ariana begeleidde me heel liefdevol. Ze voelt als een zachte kracht die nederig afgestemd is op een grotere kracht.
Ik had nooit kunnen vermoeden dat een familieopstelling in zulke hoge energie gebeurt, duidelijk uit de bron geleid wordt en dat ze zoveel heling, kracht en bevrijding geeft. Bedankt Ariana, voor deze unieke belevenis. Je bent een aarde-engel. Ik draag deze ervaring voor altijd mee.

Rita de Meyer

Wil jij samen met mij op zoek naar jouw stralende zelf?

Het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven is het maken van de innerlijke reis naar jouw authentieke ik.