Ervaar meer rust, ruimte en vrijheid!

Mis je het om je fijn en ontspannen te voelen?

Ben je er klaar mee je zo te voelen, maar weet je nog niet goed wat je dan wel wilt?

Voel jij je schuldig als je tijd voor jezelf neemt?

Je wilt zo graag meer tijd voor jezelf, maar voelt je direct falen als moeder, als partner, als dochter.

Ben je er klaar voor je eigen keuzes te maken?

Zeg nu ja! tegen meer voldoening en een betere verbinding met jezelf!

Van uitgeblust naar volop stralend!

Beeld je eens in hoe het zou zijn als jij meer energie ervaart. Dat je elke dag plezier hebt en geniet. Dat jij de regie weer terugneemt over jouw leven? Dat je stap voor stap weer leert te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. 

Je maakt de keuzes die echt bij jou passen. Je neemt meer tijd en ruimte in voor jezelf. En meer en meer durf je te openen en kun je zijn wie jij in essentie bent.

Voel maar hoe je straalt, hoe vol zelfvertrouwen je bent. Hoe je een rijk leven leidt, jouw eigen unieke leven, met liefde en compassie voor jezelf. En in liefdevolle verbinding met je partner, je kinderen en de mensen om je heen.

“Ik ondersteun vrouwen in het her-ontdekken wij zie in essentie zijn. Zij komen in hun kracht en geven hun leven vorm vanuit verlangen en de plek die bij hen past.”

Bij mij mag alles er zijn.

Wanneer je bij mijn praktijk aankomt, middenin het bos, daalt er direct een gevoel van rust over je heen. Je hoeft even niets, alles is helemaal oké. We kijken iedere keer wat er op dat moment speelt en waar je behoefte aan hebt. Is dat een mooi gesprek met diepgaande inzichten, een wandeling, een opstelling, het kan allemaal.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn rust en mijn open houding. Samen gaan we op zoek naar waarom het logisch is dat de dingen gaan zoals ze gaan. Ontschuldigend, met respect voor jou en de mensen om je heen. Ik neem jouw verhaal serieus en kan je tegelijkertijd een spiegel voorhouden, even stilzetten en laten voelen en ervaren wat er in het hier en nu aanwezig is of gezien wil worden. Doordat het systemisch werken een belangrijk onderdeel is van wat ik doe bekijken we samen jouw verhaal van alle kanten en vanuit verschillende perspectieven.

Door de pieken en dalen tijdens mijn eigen reis heb ik geleerd mij goed te kunnen inleven, compassie te hebben en samen op zoek te gaan naar mogelijkheden zonder afbreuk te doen aan de realiteit.

Ik ga graag samen met jou de krachtige en mooie, maar soms ook pittige reis aan om een nieuw evenwicht te vinden. Samen gaat het lukken om in beweging te komen. Om te voelen dat je keuzes hebt. Om de verbinding met jezelf en de mensen om je heen te herstellen. Vanuit rust, kracht en liefde maak ik deze reis graag samen met jou.

Trouw zijn aan jezelf

Je gaat keuzes maken die authentiek zijn, die gevoed worden door jouw innerlijke wijsheid en passen bij jou.

Innerlijke rust

Je zelfvertrouwen groeit, je weet wat je fijn vind en waar je grenzen liggen. Je kan goed dealen met dat wat er op je pad komt.

Meer energie en plezier

Je zorgt goed voor jezelf. Je doet die dingen waar jij blij van wordt, samen met de mensen waar je van houdt.

Dankbare woorden van mijn klanten

Een dik jaar heb ik gebruik mogen maken van de systemische gesprekken met Ariana. Waar ik het vaak lastig vind om me (volledig) open te stellen, mocht ik bij haar gewoon zijn. Het oordeelloos luisteren, het zien en teruggeven van bepaalde patronen, het aansluiten bij wat leeft op dat moment, de echte aandacht, ruimte en de altijd welkom houding hebben daartoe bijgedragen. De uitnodiging ligt er om niks gek te laten zijn en om vanuit je hoofd leren verbinding te maken met je hart. Woorden zijn daarbij (juist) niet altijd het belangrijkste. Familieopstellingen is Ariana heel kundig in en heb ik een aantal keer mogen ervaren. Heel waardevol als je de relaties met anderen onder de loep wilt nemen, maar ook als je je afvraagt waar bijvoorbeeld bepaalde onzekerheid of angst in het leven vandaan komt.
Ariana weet zelf wat het leven in kan houden met al z’n charmes, maar ook met de schaduwkanten en dit maakt dat het contact gelijkwaardig voelt. Een mooie kundige vrouw met een hoop kennis, intelligentie, gevoel. Iemand die je kan helpen transformeren naar een fijner leven, waarbij hoort dat je ook de mindere kanten van het leven leert omarmen.

Mirjam

Na een fijn diepgaand emotioneel coachingstraject bij Ariana Groenendijk voel ik me anders. En ervaar ik nu meer rust en balans, met meer basiskracht vanuit mijn buik. Ik heb gezien en gevoeld wat er al was, in mij. Mezelf beter leren kennen. Het doorwerken van mijn familiesysteem op wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe. Een stapje gezet, middels verschillende opstellingen, in wat wel en niet van mij is. Mezelf als kind ontmoet en geknuffeld. Ik hou weer een beetje meer van mezelf. En zie steeds beter mezelf, en het kind in mij, dat aandacht en liefde vraagt en verdient. Gezien en gevoeld hoe humor spelen zingen lachen voor mij werken, mij lucht geven, ruimte geven voor verandering en mijn energie dan meer kunnen vloeien. Ariana voelde steeds goed aan welke thema’s aandacht vroegen, en welke werkvorm dan zou passen. Bij Ariana voelde ik me veilig om daarin mee te kunnen gaan en durfde ik kwetsbaar te zijn, waardoor er veel kon gebeuren. Met mijn ogen dicht de tijd nemen en voelen, hoe krachtig kan dat zijn, en helpend om richting te krijgen en keuzes te maken. Ariana bedankt voor het mooie proces dat ik samen met jou heb mogen lopen.

Ulrike

Ariana weet je op je gemak te stellen en in eigen waarde te laten, het gesprek te laten lopen, maar ook handvatten te geven voor begeleiding, kritische reflectie of net even andere belichting van een onderwerp. Dank hiervoor.

Sharan

Wanneer wij gaan samenwerken dan…

starten we met een geheel vrijblijvend ontmoetingsgesprek. Ik wil je graag leren kennen, jouw verhaal horen, naar je luisteren en samen onderzoeken wat het is waar jij behoefte aan hebt. Wanneer we een klik hebben en ik het gevoel heb dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe.

Gun jij jezelf ook een stralend leven vol liefde en plezier?